Județul SUCEAVA

Muncește!

Suceava în imagini

Cofetăria Amalia – gustul delicios al tradiției

Data publicării
Categoria

De fiecare dată când intrăm în luna decembrie se simte aerul de sărbătoare. Probabil din cauză că pentru o mare parte dintre noi Crăciunul este sărbătoarea preferată. Este acel moment când familiile se adună la masă, în case domnește un miros de bunătăți îmbinat ușor cu parfumul portocalelor, colindele se aud în surdină și luminițele bradului ajută la animarea decorului. De la aperitiv până la desert gospodinele se străduiesc să impresioneze cu preparatele lor și de aceea vor petrece mult timp în bucătărie pentru a le pregăti.

Cofetăria Amalia din Fălticeni vine în ajutorul nostru cu produse tradiționale românești gustoase pentru a ne putea ușura munca în această perioadă. Și ce-i drept, pregătirea cozonacilor este un adevărat test pentru multe dintre noi, unde răbdarea și talentul sunt puse la mare încercare. De aceea ne putem baza pe cozonac Marele pregătit cu mare grijă după rețete cu tradiție și care conține numai ingrediente naturale. Nici nu veți face diferența între cozonacul bunicii și cel al cofetăriei, atât de gustos e. Crescut, rumenit, umplut și îndulcit cum trebuie, vă recomandăm, dacă sunteți în trecere prin Suceava, să mergeți la Târgul de Crăciun organizat pe esplanada din centrul orașului și să îl gustați. Cofetăria Amalia va avea stand aici toată luna decembrie așa că puteți da o fugă până aici dacă locuiți în zonă. Cu toții știm despre savoarea cozonacilor moldovenești, așadar nici cozonacul Marele nu este mai prejos. Tot aici puteți gusta, din preparatele făcute pentru Crăciun, și din checul Pudrățel. Pufos, cu ciocolată sau fără, pudrat cu zahăr vanilat și îndulcit cât trebuie, este o super alegere pentru mesele tradiționale de sărbători.

La plăcinte înainte….la plăcintele Dolofănele înainte. Aburinde și rumenite, cu brânză proaspătă, sunt un alte deliciu tradițional ce poate fi servit pe mesele noastre tradiționale, asta dacă rămân nemâncate pânâ ajungeți acasă. Aici https://www.cofetariaamalia.ro veți găsi mai multe detalii cu privire la produsele acestora.

Nu uitați să vizitați standul cofetăriei Amalia dacă treceți pe la târgul de Crăciun de pe Esplanada din centrul Sucevei. Sunteți și mai norocoși dacă locuiți în Fălticeni, aproape de cofetăria Amalia deoarece îi aveți aproape. Puteți comanda torturi, prăjituri și produse de patiserie proaspete făcute după rețete tradiționale respectate în mare parte. De ce să achiziționați produse de la ei? Pentru că folosesc ingrediente 100% naturale, pentru prospețime, pentru gust, pentru aspect, pentru tradiție. Pentru că merită! Veți fi convinși că veți consuma produse tradiționale românești făcute după rețete cu istorie, ce vor satisface cele mai exigente gusturi.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.