Județul SUCEAVA

Votează!

Suceava în imagini

Asociația CAR Învățământ Fălticeni

Asociatia CAR Învățământ Fălticeni este o organizație nonprofit, obiectul de activitate fiind acordarea de împrumuturi către membrii săi, cu dobândă care se reîntoarce în fondul acestora după deducerea cheltuielilor și constituirea fondurilor statutare.

A fost înființată în anul 1949, fiind continuatoarea Băncii Corpului Didactic a județului Baia (Banca Învățătorului), iar astăzi este cel mai mare CAR din Ramania, afiliat la Uniunea Națională a Caselor de Ajutor Reciproc din România, situându-se în anul 2014 pe locul întâi la nivel național, într-un top din care fac parte aproximativ 1.900 de CAR-uri.

CAR Învățământ Fălticeni acorda imprumuturi rapide de până la 25.000 lei, pentru o perioadă de până la șase ani, cu posibilitatea de a se depăși această sumă, cu garanții suplimentare și funcție de capacitatea de rambursare a împrumutului.

Pot beneficia de împrumuturi toate persoanele salariate sau care realizează venituri de natură salarială de minim 500 lei / lună, indiferent de domeniul de activitate.

Dacă în urmă cu câțiva ani se putea aștepta chiar și trei-patru luni pentru un împrumut, astăzi am ajuns la performanța de a putea onora orice cerere chiar și în 24 de ore de la depunerea completă a documentelor (cerere împrumut, adeverință venit titular și giranți).

Atuurile CAR sunt și vor rămâne și în viitor următoarele:

  • aspectul social, reprezentat prin costuri reduse de creditare, accesul membrilor cu venituri mici la împrumuturi, acordarea unor ajutoare în caz de deces;
  • transparență reprezentată prin absența unor comisioane ascunse;
  • flexibilitatea de care se poate da dovadă atunci când vorbim de cazuri sociale aflate în dificultate, pentru fiecare membru existând practic o soluție în rezolvarea problemelor sale.

Program de funcționare

  • luni – vineri / 8:00 – 16:30

Puncte de lucru

Asociația CAR Învățământ Fălticeni are 18 puncte de lucru în județul Suceava.

Imagini

Asociația CAR Învățământ Fălticeni Asociația CAR Învățământ Fălticeni Asociația CAR Învățământ Fălticeni Asociația CAR Învățământ Fălticeni Asociația CAR Învățământ Fălticeni Asociația CAR Învățământ Fălticeni

Contact

Share

Ultima actualizare:

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.