Județul SUCEAVA

Împărtășește!

Suceava în imagini

Mobina ne scoate în evidență avantajele caselor din lemn

Data publicării
Categoria

Casele din lemn sunt o alternativă mai ecologică și mai economică a caselor construite tradițional din cărămidă și beton.

Conform unui reprezentant al unei firmei de construcții case din lemn din zona Sucevei, Mobina, „lemnul nu este doar parte din natură, ci folosirea sa este benefică în același timp pentru natură. Casele construite de către noi sunt realizate din materiale calitative care nu ard, sunt reciclabile și biodegradabile și sunt de asemenea considerate ecologice.”

Lemnul folosit în construcții case din lemn este certificat și își are originile pe căi legale. Fabricanții de lemn plantează noi copaci pentru fiecare copac tăiat. Pentru ei, menținerea acestui echilibru este important.
Mai mult decât atât, construcțiile cu lemn necesită mai puțină energie, au un impact mai scăzut asupra mediului exterior și o amprentă mai mică de carbon decât construcțile realizate din materialele obișnuite. Lemnul absoarbe emisiile de dioxid de carbon.

Avantajele caselor din lemn

Lemnul nu acționează ca și pod termal, ci ca și isolator, astfel păstrând casa răcoroasă în tipul verii și caldă în timpul iernii, ceea ce o face o construcție mai durabilă. Economii au fost calculate a fi între 50% și 60% în incălzire și aer condiționat.

Pereții din casele construite de cei de la Mobina includ un material care nu numai că o izolează de zgomotul exterior, dar ajută și la menținerea echilbrului de temperatură. De asemenea materialele folosite pentru finisare minimizează costurile de întreținere.

Printre tipurile de case, casele din lemn nu sunt prefabricate, astfel că rezistă mai mult decât casele tradiționale construite peste noapte și necesită o întreținere și mai puțină.
Casele din lemn de la Mobina sunt construite foarte repede și sunt cu cel puțin 30% mai ieftine decât casele din ciment și cărămidă.

Mobina – cele mai bune case din lemn ecologice

După cum precizam anterior, Mobina este o firmă de construcții case din lemn din zona Sucevei.
Aceasta este specializată în prelucrarea lemnului, așa că oferă servicii complete în ceea ce privește construcții din lemn. Având peste 20 de ani de experiență în domeniu și o echipă profesionistă cei de la Mobina și-au construit o imagine foarte puternică pe piața construcțiilor de case de lemn și a producției de anexe din lemn.

Aceștia ne stau la dispoziție cu o gamă variată de modele predefinite de case din lemn din care să alegem. Tot ceea ce trebuie să faci în momentul în care dorești o casă din lemn construită de Mobina este să ai un proiect executat de o firmă de arhitectură și aceștia vor începe în scurt tmp să lucreze la casa ta.

Ca și material de construcție, cei de la Mobina sunt reprezentanți de nenumăratele proiecte de case din lemn de molid și brad din regiunea Bucovinei.

Fiind niște profesioniști nu ne pot oferi o gamă de prețuri, însă în momentul în care ai un proiect poți oricând să-i contactezi și îți vor face cea mai bună ofertă.

Pe website-ul celor de la Mobina, www.mobina.ro, poți găsi o gamă vastă de informații despre casele din lemn și beneficiile acestora, tehnologia folosită de aceștia în construcții, portofoliul de case de lemn executate până acum de companie, dar și alte produse din lemn cu care ne pot sta la dispoziție, cum ar fi foișoare, terase și pergole, garduri, lambriu, cherestea, grinzi lamelare, dar și scări interioare.

În cazul în care dorești să afli mai multe despre case de lemn sau deja ai un proiect și dorești să colaborezi cu firma Mobina, folosește datele de contact de mai jos:
Website: www.mobina.ro
Număr de Telefon: 0766 511 664
Adresă de Email: mobinasrl@yahoo.com

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.