Județul SUCEAVA

Muncește!

Suceava în imagini

Despre noi

Prima versiune a site-ului am lansat-o în data de 1 Iunie 2008. Pe parcurs am adunat tot mai multă informație care e organizată tot mai bine pentru vizitatorii noștri.

JudetulSUCEAVA.ro face parte dintr-o rețea națională de site-uri de acest gen și are ca obiectiv principal – prin colaborare sau studiu independent – promovarea oricărui tip de informație legate de județul Suceava și este produsul unei echipe independente, fără implicații politice sau de natură discriminatorie.

Înainte de a fi un site, județul este acasă.

În imagini și cuvinte

Actuala versiune a site-ului întruchipează efortul unei echipe împinsă de dorința de a îmbunătăți imaginea județului, iar prin intermediul celorlalte site-uri din rețea, ne gândim la imaginea țării. Site-urile noastre te țin la curent cu activitatea socio-culturală, turistică, industrială și administrativă a zonei. De aici sloganul nostru: în imagini și cuvinte.

Lucrăm cu oamenii pe care-i apreciem

Oferim promovare oricărui întreprinzător sau entitate juridică din județ, indiferent de domeniul său de activitate, fie el artistic, comercial, neguvernamental, educațional sau turistic. Din principiu nu avem relații comerciale cu persoane fizice, organizații politice sau religioase sau cu oricine nu este de acord cu viziunea noastră despre ce am putea face cu adevărat împreună.

Construim soluții personalizate, simple, elegante și convenabile pentru întreaga comunitate locală. Proiectele noastre nu se desfășoară exclusiv online ci știm să folosim orice alt mediu în favoarea comunității și a noastră.

Reacționăm la ce se întâmplă în jurul nostru

Lucrăm așa cum considerăm noi că este corect. Nu ținem cont de valori corporatiste, vorbe goale sau situații temporare. Individul este la baza comunității noastre și valorile sociale ne sunt cele mai de preț.

Nimic nu ne-a oprit sa rămânem în continuare cel mai vizitat și apreciat site dedicat comunității locale și să construim cele mai de valoare proiecte pentru partenerii noștri.

Poate că ești ca noi

Puțini sunt cei care ne cunosc personal și care apreciază lucrurile pe care le facem bine. Acei oameni ajung să facă parte din gașca noastră pentru valorile pe care le promovăm.

Puțini înțeleg grija noastră față de limba română. Lucrările noastre sunt construite atent, fără elemente inutile, cu povești simple și puternice.

În loc de sună-ne

Nu putem promite clienților noștri că vom fi pe aceeași lungime de undă. Dar putem promite că fiecare lucru pe care îl construim este făcut așa cum știm că este mai bine, pentru azi, pentru mâine și pentru comunitate.

VEVEVEuri

Suntem o entitate juridică privată, sub forma SC VEVEVEuri SRL.

Prin intermediul acestei societăți administrăm toate investițiile, cheltuielile, sponsorizările și contractele de publicitate cu partenerii și clienții noștri.

Ultima actualizare:

Promo

Comentariile sunt închise.