Județul SUCEAVA

Gândește!

Suceava în imagini

Călătorie muzicală

Data
Access
gratuit
Loc
Horodnic de Sus

Vineri, 7 Aprilie 2023, începând cu ora 12:00, Asociația Klavier Art vă invită la evenimentul „Călătorie muzicală”.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură ,,Sfântul Ioan Gură de Aur” Horodnic de Sus, având ca parteneri locali Primăria Horodnic de Sus, Școala Gimnazială Iulian Vesper Horodnic de Sus, Casa de Cultură ,,Sfântul Ioan Gură de Aur” Horodnic de Sus, Trupa de Teatru Rădăuți, ,,Urmașii lui Vesper” Horodnic de Sus și Colegiul de Artă ,,Ciprian Porumbescu” Suceava.

Evenimentul este organziat în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite în România și Consiliile Americane pentru Educație Internațională, în cadrul Programului Național 4/4 Pentru Prieteni, având-o ca și coordonator pe Viviana Maria Huțuleac.

Cele două evenimente își doresc să aducă în fața publicului două concerte de muzică clasică, în interpretarea tinerei artiste Maria Hrițcu, sub coordonarea doamnei profesoare Corina Răducanu, dar și o prezentare interactivă a codului bunelor maniere în sala de spectacol, realizată de către membrii Trupei de teatru din Rădăuți și a grupului ,,Urmașii lui Vesper” care li se vor alătura la evenimentul din Horodnic de Sus. Aceste manifestări doresc să celebreze valorile artei, ale educației și voluntariatului într-o manieră inedită și atractivă pentru publicul prezent.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.