Județul SUCEAVA

Muncește!

Suceava în imagini

DornaXtrem 2007

Data

Amatorii de senzaţii tari îşi vor putea satisface gustul pentru aventură la cea de-a doua ediţie a concursului Dorna Xtrem, care va avea loc în perioada 17-19 august, în cunoscuta staţiune montană Vatra Dornei.

Principalul punct de atracţie va fi Cupa Kiss FM de Ciclism Montan DownHill, cu punctul de start pe vârful Dealu’ Negru, la capătul liniei de telescaun din Vatra Dornei, punct din care participanţii vor avea de parcurs un traseu de dificultate medie cu o lungime de aproximativ 3 km.

Participanţii la concurs sunt aşteptaţi încă de vineri, 17 august, când vor avea timp destul să se antreneze şi să se obişnuiască cu traseul. Abia după aceea, în zilele de sâmbătă şi duminică, ei vor trebui să îşi arate talentul şi curajul, în cursele nebuneşti pe panta dealului, zburând peste obstacole şi făcând tot ce se poate legal pentru a obţine un timp cât mai bun.

Cel mai bun timp mediu al celor două zile de concurs va stabili învingătorul.

Nici cei care nu se încumetă să se aventureze pe panta dealului, dar vor să trăiască senzaţiile extreme alături de participanţi, îi vor putea admira în încercarea lor de a-şi doborî propriile recorduri, dar să se şi distreze în acelaşi timp, pentru că organizatorii le-au pregătit atât jocuri de paintball, curse offroad cu ATV-urile, echitaţie, parapantism, focuri de tabără şi proiecţii de film în aer liber, pe timpul nopţii.

Cei ce doresc mai multe informaţii despre eveniment le pot afla atât de pe www.DornaXtrem.ro, dar şi telefonic, sunând la numărul 0788 249 341.

Cosmin ROMEGA, 14 August 2007

[flickr album=72157605417207410 num=78]

Mulţumim: Radio Impact 21 şi Radio Kiss FM.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.