Județul SUCEAVA

Împărtășește!

Suceava în imagini

Descarcă logo

Fie că îţi suntem parteneri, colaboratori sau prieteni, iată mai jos cum e corect să foloseşti sigla noastră pe materialele tale.

Ţine minte că aceste fişiere sunt proprietatea SC VEVEVEuri SRL şi nu le vei putea folosi legal fără aprobarea noastră.


Înainte de a descărca fișierele, te rugăm să citești aceste instrucțiuni.

Utilizarea corectă pentru simbol şi logotip

Orice abatere de la aceste specificaţii este interzisă. Aceste reguli sunt create pentru a facilita recunoașterea simbolului nostru și sunt gândite suficient de flexibil pentru a se potrivi ușor în orice situație.

Important

Sigla (compusă din simbol–heraldică și logotip–text) în varianta color trebuie să respecte indicaţiile de culoare. Culoarea primară este esenţială.

Codurile de culoare

verde / RGB 86—136—58 / Hex #56883A / CMYK 60—30—100—0 / PMS 377C

Poziţionare

Pe o suprafaţă puternic albă, sau predominant neagră (pentru a crea suficient contrast), fără alte elemente grafice, se va folosi varianta color a siglei.

Pe o suprafaţă puternic colorată, se recomandă folosirea variantei albe, atât timp cât contrastul oferă o vizibilitate puternică. Altfel, se recomandă o repoziţionare; este necesară evitarea plasării siglei pe un fundal texturat sau cu alte elemente grafice.

Important

Nu se va folosi niciodată pentru culoarea siglei negru sau altă culoare în afară de portocaliu (specificat) și alb. Singura excepție apare în situația în care tehnica (pentru elemente tipărite) nu permite o reprezentare color și în același timp, fundalul nu permite un contrast bun cu varianta în alb: doar aici se va folosi varianta pe negru.

Exemple de utilizare corectă

Spaţiu de libertate vizuală

În spaţiul de libertate vizuală destinat siglei nu trebuie să existe alte elemente grafice.

Acest spațiu asigură o bună vizibilitate și nu aglomerează compoziția în care este folosită sigla. De același tip de spațiu este necesar să beneficieze orice logo și simbol.

Spaţiul de libertate vizuală

Descarcă

Există câte două variante de uz corect, în funcție de dimensiunea minimă la care vor fi reprezentate. Acolo unde spațiul nu permite o dimensiune mai mare de 170 px sau 60 mm (latura lungă), se va utiliza varianta fără slogan (acesta fiind ilizibil la dimensiuni atât de mici).

Important

Nu este permisă utilizarea logo-ului sub dimensiunea de 90 px sau 30 mm (latura lungă).

Fișiere descărcabile

Am ales formatul universal PDF pentru a simplifica utilizarea sa atât în mediul digital cât și în tipar. Fișierele PDF pot fi deschise cu majoritatea programelor de editare (de exemplu: suita Adobe sau Corel) fără a fi necesară instalarea aplicației Adobe Reader.


Pentru alte logo-uri ale site-urilor din rețeaua VEVEVEuri, consultă paginile locale: OrasulBistrita.ro, OrasulBotosani.ro, OrasulCluj.ro, OrasulPiatraNeamt.ro și OrasulSuceava.ro.

Ultima actualizare:

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.