Județul SUCEAVA

Fii tu primul!

Suceava în imagini

Specialiștii de la DOR Suceava te ajută să alegi ușile pentru casa ta

Data publicării
Categoria

Alegerea ușilor interioare este una dintre cele mai importante sarcini, deoarece acestea pot contribui la design, la eleganța și la stilul casei tale. În plus, ușile interioare vor oferi intimitate și vor distribui spațiile diferitelor camere în toată casa.

O ușă poate fi realizată mai multe compoziții care vor afecta calitatea ușilor tale. Pe piață există uși de interior din diverse materiale, dar vom explica diferitele opțiuni pe baza a două tipuri de uși.

Ușile de interior goale
Structura acestor uși este realizată dintr-un panou de fagure de carton care este acoperit de două panouri MDF. Aceste uși au o greutate mică și sunt, de obicei, foarte ieftine. Fiind atât de ușoare asigură cu greu o izolație termică sau acustică.

Uși de interior solide
Ușile interioare solide sunt uși a căror structură este complet solidă. Această structură poate fi realizată din trei materiale, MDF, PAL sau lemn natural. Greutatea ușilor solide este mult mai mare, iar acestea asigură o mai bună izolație termică și acustică.

Astăzi, ușile interioare au mai multe opțiuni de deschidere. Cele mai populare sunt încă ușile batante, cele care se deschid spre interiorul camerei. Cealaltă opțiune populară este reprezentată de ușile glisante, aceste uși valorificând spațiul la maximum. Deschiderea lor este paralelă cu peretele.

Cu ani în urmă, ușile din lemn în tonuri medii sau întunecate erau o tendință. Într-adevăr, se potriveau mai mult cu mobilierul în stil tradițional și clasic. În zilele noastre, varietatea este foarte largă, există o multitudine de stiluri decorative, deși tendința se păstrează preponderent în jurul culorilor destul de deschise.
Dacă ești în căutarea luminozității și a unui efect de spațiu suplimentar pentru casa ta, atunci alege ușile albe sau uși în tonuri cât mai deschise.

Dacă ești indecis ce stil de uși să adopți sau ce culori să alegi, cel mai bine este să te adresezi profesioniștilor de la DOR – Uși marca Porta Doors din Suceava care până lângă colecția variată de uși de care dispun te pot ajuta cu sfaturi pentru a face cele mai inspirate alegeri în materie de uși.

Magazinul DOR are în portofoliul său uși de interior (uși vopsite, uși cu finisaj sintetic, uși cu furnir natural, uși hide), uși glisante, uși de intrare în apartament și uși tehnice.
Showroom-ul lor este amplasat pe Bulevardul George Enescu, nr 19, vis a vis de Pizzeria Luca.

Multitudinea de modele disponibile fac, ca oricine să își poată găsi ușile perfecte pentru apartamentul sau casa lor aici.

Pentru a afla mai multe detalii despre ușile marca Porta Doors comercializate de DOR, poți accesa site-ul web www.usi-dor.ro. Aici poți vizualiza de asemenea și catalogul de produse pus la dispoziția celor interesați.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.