Județul SUCEAVA

Învață!

Suceava în imagini

European School Sport Day – Ziua Europeană a Sportului Școlar

Data publicării
Categoria

Ca în fiecare an, în ultima zi de vineri a lunii septembrie se va celebra la nivel continental European School Sport Day – Ziua Europeană a Sportului Școlar. În 29 septembrie, aproximativ 800 de unități școlare din România și-au exprimat voința de a fi parte a celui mai mare eveniment european destinat școlilor. Acesta va aduce bucuria celebrării mișcării de toate tipurile în curtea școlilor prin dansuri, crosuri, jocuri sportive și dinamice, jocuri ale copilăriei sau flash-moburi cu ajutorul cadrelor didactice, a elevilor dar și a părinților.

Coordonatorul european al proiectului este Hungarian School Sport Federation cu monitorizarea International Sport and Culture Association Danemarca având Coordonator Național Asociația Județeană Sportul pentru Toți Suceava fiind susținut de Uniunea Europeană.

Din județul Suceava vor participa activ 90 de unități școlare distribuite atât în mediul urban cât și în cel rural, din toate Cercurile metodice ale județului.

Evenimentul va fi deschis oficial vineri, 29 septembrie 2023, ora 11.00 în curtea Liceului cu Program Sportiv Suceava unde sunt așteptați la mișcare aproximativ 200 elevi și profesori ai unității de învățământ, părinți, dar și massmedia interesată.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.