Județul SUCEAVA

Fii unic!

Suceava în imagini

Tâmplărie PVC Salamander cu geam termopan – INA FERESTRE Suceava

Data publicării
Categoria

INA Ferestre este o companie ce livrează tâmplărie PVC cu geam termopan în judeţele Suceava, Botoşani şi împrejurimi. Vă propunem 3 profile de tâmplărie PVC, toate fiind produse de renumita firmă Salamander.

Cele 3 profile de tâmplărie PVC sunt:

    – BluEvolution, profil Salamander cu 6 camere, fabricat în Germania şi având clasa A
    – Streamline, profil Salamander cu 7 camere, fabricat de asemenea în Germania şi având clasa A
    – Design 2D, profil Salamander cu 3 camere, fabricat în Germania

Profilele scoase în evidenţă sunt disponibile pe o gamă diversă de culori standard şi premium.

Calitatea produselor comercializate de INA Ferestre ne permite să oferim clienţilor noştri o garanţie extinsă de până la 10 ani, ieşind în faţă cu acest beneficiu.
Pe lângă tâmplărie PVC, INA Ferestre oferă şi sisteme de tâmplărie de aluminiu, ce pot fi utilizate în toate domeniile. Sistemele de tâmplărie de la INA Ferestre sunt de tip Alumil şi au o greutate redusă şi proprietăţi mecanice stabile.

La INA Ferestre poţi găsi 3 tipuri de sisteme de tâmplărie aluminiu cu barieră termică, printre care M9650, M11000, M11500, dar şi 2 tipuri de sisteme de tâmplărie aluminiu fără barieră termică, M900 şi M940.

Pe lângă tâmplărie PVC şi tâmplărie de aluminiu, prin intermediul INA Ferestre poţi să îţi montezi şi uşi de garaj de calitate.

INA Ferestre oferă şi o gamă diversă de accesorii în domeniul tâmplărie PVC, printre care se enumeră şi rulouri exterioare, pervazuri, plase anti-insecte şi sisteme de ventilaţie.

Portofoliu nostru include o mulţime de lucrări prin Suceava, dar şi împrejurimile acesteia, lucrări de tâmplărie PVC din Şcheia, Sfântu-Ilie, Burdujeni, Cajvana, Vicovu de Sus, Pătrăuţi, Satu Mare, Poiana Mărului, Mălini, Grăniceşti, Plavalari, Calafindeşti, Mălini şi alte oraşe şi sate din apropierea Sucevei.

Mai multe informaţii poţi găsi pe website-ul oficial al companiei www.inaferestre.ro. În cazul în care îţi doreşti să beneficiezi şi tu de serviciile de tâmplărie PVC oferite de INA Ferestre, ne poţi contacta prin intermediul formularului de contact de pe website sau la numărul de telefon 0746 100 200.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.