Județul SUCEAVA

Gândește!

Suceava în imagini

Începe concursul de admitere la Școala Militară de Subofițeri „Petru Rareș” Fălticeni

Data publicării
Categoria

O nouă sesiune de admitere se desfășoară la Școala Militară de Subofițeri „Petru Rareș” Fălticeni în perioada 10.01. – 23.01.2020.

Pentru acest concurs, școlii noastre i-a fost alocat un număr de 170 de locuri, dintre care 165 pentru candidații români, 3 pentru candidații de etnie rromă și 2 locuri repartizate altor minorități. Din numărul total de locuri, 150 sunt pentru jandarmi, 15 alocate pentru Serviciul de Informații Externe și 5 locuri Inspectoratului General de Aviație.

La concursul de admitere s-au înscris un număr de 1064 de candidați, dintre care 182 femei și 882 bărbați, cu media de vârstă de 20 de ani. Cei mai mulți candidați sunt din județele: Suceava (158), Botoșani (88), Maramureș (66), Neamț (61), Bacău (59), Vaslui (58), Bistrița-Năsăud (56).

Tematica și bibliografia de concurs, etapele de înscriere a candidaților și planificarea probelor de concurs sunt afișate pe site-ul oficial al unității de învățământ.

În zilele de vineri și sâmbătă are loc înscrierea candidaților la sediul școlii, urmată de susținerea probelor eliminatorii: examinarea medicală și verificarea aptitudinilor fizice.

Candidații declarați „APT”, respectiv „Promovat” vor susține proba de verificare a cunoștințelor în ziua de 19.01.2020.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.