Județul SUCEAVA

Creează!

Suceava în imagini

Panourile solare din ce în ce mai populare în Suceava și Botoșani

Data publicării
Categoria

Panourile solare au devenit o alegere foarte populară în ultimii ani deoarece sunt foarte economice și mult mai ecologice față de cele electrice.
Panourile solare funcționează cu energie regenerabilă, adică dintr-o sursă inepuizabilă de energie, cum este lumina emisă de soare.

Ele au nevoie de întreținere minimă, acesta fiind încă un motiv pentru a le instala acasă. Durata lor de viață aproximativă este de 30 de ani.
Cu ajutorul acestor panouri se pot resimți economii importante de energie și facturi mult mai mici. În acest sens, se poate spune că banii investiți sunt recuperați în primele luni ale achiziției.

Instalarea panourilor solare este din ce în ce mai solicitată de oameni, ceea ce contribuie la îngrijirea planetei și la ieftinirea dispozitivelor.

Instalarea panourilor solare pe o proprietate rezidențială are puterea de a crește valoarea casei. Cu toate acestea, panourile solare nu vor ieși niciodată din trend.

Utilizarea energiei solare este inofensivă pentru mediul înconjurător, aceasta fiind o altă cauză pentru care această investiție este atât de importantă și de încurajată.

De asemenea, ele nu poluează, nu dăunează solului sau aerului, utilizarea lor permite reducerea producției de gaze cu efect de seră, evitarea poluării fonice, contribuie la dezvoltarea durabilă și permit exploatarea energiei în zonele unde linia de alimentare nu ajunge.

Indiferent că ești din Suceava, Botoșani sau dintr-un alt județ, acum, poți achiziționa panouri solare mult mai simplu, de la compania Tomibena din Vicovul de Sus, județul Suceava.
Tomibena comercializează următoarele tipuri de panouri solare:

– Panouri solare din inox de 150 litri cu 18 tuburi
– Panouri solare din inox de 200 litri cu 24 de tuburi
– Panouri solare din inox de 250 litri
– Panouri solare presurizate de 122 litri
– Panouri solare presurizate de 150 litri
– Panouri solare presurizate de 200 litri

Momentan, Tomibena are valabilă o promoție care constă în faptul că la fiecare panou solar de 250 litri achiziționat se primesc GRATUIT 5 pachete X 10 kg brichete lemn CADOU.

Panourile solare achiziționate de la Tomibena reprezintă o soluție inteligentă care se poate amortiza rapid și care poate furniza cam 60-70% din necesarul de apă caldă menajeră anual fără a fi necesar nici un consum energetic convențional și cu costuri de întreținere zero. Sistemele sunt deosebit de fiabile și nu poluează mediul înconjurător.

Află mai multe detalii despre fiecare tip de panou solar comercializat de către compania Tomibena accesând magazinul online www.tomibena.com/ sau sună la numărul de telefon 0755 091 111 pentru a intra în legătură cu reprezentanții companiei.

Solar panel on a red roof reflecting the sun and the cloudless blue sky

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.