Județul SUCEAVA

Informează-te!

Suceava în imagini

Asociația CAR Învățământ Fălticeni

Asociatia CAR Învățământ Fălticeni este o organizație nonprofit, obiectul de activitate fiind acordarea de împrumuturi către membrii săi, cu dobândă care se reîntoarce în fondul acestora după deducerea cheltuielilor și constituirea fondurilor statutare.

A fost înființată în anul 1949, fiind continuatoarea Băncii Corpului Didactic a județului Baia (Banca Învățătorului), iar astăzi este cel mai mare CAR din Ramania, afiliat la Uniunea Națională a Caselor de Ajutor Reciproc din România, situându-se în anul 2014 pe locul întâi la nivel național, într-un top din care fac parte aproximativ 1.900 de CAR-uri.

CAR Învățământ Fălticeni acorda imprumuturi rapide de până la 25.000 lei, pentru o perioadă de până la șase ani, cu posibilitatea de a se depăși această sumă, cu garanții suplimentare și funcție de capacitatea de rambursare a împrumutului.

Pot beneficia de împrumuturi toate persoanele salariate sau care realizează venituri de natură salarială de minim 500 lei / lună, indiferent de domeniul de activitate.

Dacă în urmă cu câțiva ani se putea aștepta chiar și trei-patru luni pentru un împrumut, astăzi am ajuns la performanța de a putea onora orice cerere chiar și în 24 de ore de la depunerea completă a documentelor (cerere împrumut, adeverință venit titular și giranți).

Atuurile CAR sunt și vor rămâne și în viitor următoarele:

  • aspectul social, reprezentat prin costuri reduse de creditare, accesul membrilor cu venituri mici la împrumuturi, acordarea unor ajutoare în caz de deces;
  • transparență reprezentată prin absența unor comisioane ascunse;
  • flexibilitatea de care se poate da dovadă atunci când vorbim de cazuri sociale aflate în dificultate, pentru fiecare membru existând practic o soluție în rezolvarea problemelor sale.

Program de funcționare

  • luni – vineri / 8:00 – 16:30

Puncte de lucru

Asociația CAR Învățământ Fălticeni are 18 puncte de lucru în județul Suceava.

Imagini

[flickr album=72157645394007864 num=6]

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.