Județul SUCEAVA

Fii tu primul!

Suceava în imagini

Școala de Ski Alpin Gura Humorului

Şcoala de schi Alpin Gura Humorului funcţioneaza în cadrul clubului sportiv Dakiro. Ea s-a constituit având ca punct de plecare pasiunea pentru schi care a condus la formarea unei echipe bine închegate, motivată, în care buna dispoziţie este cuvântul cheie.

Oferim un serviciu personalizat, rapid şi distractiv. Veţi observa cum într-un interval scurt de timp veţi reuşi să deprindeţi cu uşurinţă tehnicile de baza ale schiatului. Suntem convinşi că profesionalismul, calitatea serviciilor oferite şi buna dispoziţie sunt punctele forte ale echipei noastre.

Lăsaţi-vă ghidaţi! Veniţi şi împărtăşiţi cunoştinţele şi experienţa noastră pentru sporturile de iarnă. Toţi instructorii scolii de schi Alpin sunt profesionişti şi au absolvit facultăţi în care se predă sportul sau au obţinut o certificare de monitor de schi. Ei işi fac meseria cu pasiune şi vă vor atrage cu siguranţă prin darul lor pedagogic. Ei doresc să împărtăşească această pasiune cu voi. Nu ezitaţi deci să ne contactaţi!

Puteţi să ne contactaţi imediat după ce v-aţi instalat comod la hotelul sau pensiunea dumneavoastră. Din acel moment instructorul de schi sau monitorul vă va prelua şi vă va acorda toată atenţia. Cu el veţi planifica activităţile pentru ziua respectivă în funcţie de nivelul dumneavoastră şi condiţiile exterioare: grosimea stratului de zapadă, temperatură, etc. De asemenea el vă poate recomanda locuri de cazare şi restaurante în zonă, pentru a vă face deplasarea până la baza pârtiei cât mai uşoară.

Echipa noastră este formată din șase membri: Nicolae Dorin IONAȘCU, Ioan VORNICU, Ioan Dacian COJOC, Cezar CATARGIU, Bogdan APOSTOL și Daniel Constantin VORNICU.

Servicii

Daca doriţi cursuri personalizate pentru un anumit nivel tehnic, această formulă se adaptează nevoilor dumneavoastră. Un monitor de schi vă va sta la dispoziţie şi vă va organiza ziua/jumătate de zi în funcţie de dorinţele şi aşteptările dumneavoastră. Instructorii nostri de schi vă vor împărtăşi cunoştinţele şi pasiunea lor în acest domeniu şi vă vor reda încrederea şi curajul. Aceste lecţii sunt destinate celor care vor să înveţe rapid şi eficient, instructorul rezervându-şi timpul exclusiv unui singur client. Recomandam acest tip de lecţii mai ales celor începători.

Daca aţi sosit cu grupul de prieteni la munte şi vreţi să învăţaţi să schiaţi împreună atunci această formulă este binevenită. Instructorii noştri vor găsi mijloacele pentru a se ocupa de fiecare cursant in parte si in acelasi timp de a stimula competitivitatea şi învăţarea în echipă. Destinate în special grupurilor care au acelaşi nivel de cunoştinţe şi grupurilor de copii, aceste lecţii pot deveni adevărate momente de destindere şi distracţie între prieteni.

Veţi beneficia de un cadru natural exclusiv şi de servicii pe masură. Oferta noastră oferă multă flexibilitate şi se potriveşte atât copiilor cât şi adulţilor aflaţi la orice nivel tehnic. Puteţi opta să mergeţi singur, cu familia sau cu prietenii şi să alegeţi un instructor pentru un curs de jumătate de zi, o zi întreagă sau mai multe zile. Puteţi fixa locul de întâlnire, iar programul il puteţi stabili împreună cu instructorul. De asemenea, el vă poate sfătui cu privire la toate facilităţile sportive pe care le doriţi şi alegerea unui orar cât mai potrivit.

Tarife

  • lecţie privată / 60 lei persoana
  • lecţie colectivă (două persoane) / 50 lei persoana
  • lecţie colectivă (patru persoane) / 40 lei persoana

Contact

Ultima actualizare:

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.