Județul SUCEAVA

Dezvoltă!

Suceava în imagini

TARSIN

Tarsin este o societate privată înființată în anul 1996, destinată transportului intern și internațioal de călători, având sediul central în Rădăuți.

Datorită condițiilor de transport, calității serviciilor, a facilităților oferite pentru a călători în Italia, Austria, Germania, Belgia, Anglia, Irlanda sau în țară și a îmbunătățirii constante a ofertei, firma SC Tarsin Com SRL este clasată printre primele societăți din țară în activitatea în acest domeniu, și a obținut numeroase premii importante în fiecare an în județul Suceava.

Având un personal calificat, cunoscător de limba Italiană și Germană, firma dispune de un parc auto format din 13 autocare Scania și Setra (Top Class) clasificate pe trei și patru stele, precum și cinci microbuze Mercedes și Iveco.

Fiecare călător care urcă în mijloacele noastre de transport este tratat ca un oaspete și, în permanență, căutăm să oferim oaspeților noștri cât mai mult. Pasagerii noștri sunt asigurați că vor ajunge la destinație în timpul cel mai scurt, în condiții de comfort și siguranță deplină.

Tarsin oferă spre inchiriere, prin agenții de turism interesate, sau grupuri organizate, autocare și microbuze, pe rutele solicitate.

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.