Județul SUCEAVA

Creează!

Suceava în imagini

Pensiunea Lidana

Situată în inima Bucovinei, într-un cadru natural deosebit, Pensiunea Lidana din comuna Vama, judeţul Suceava, este recunoscută pentru condiţiile oferite pentru relaxare, odihnă şi recreere. La acestea se adaugă servicii turistice ireproşabile, meniul divers, gustos şi sănătos, preparat din produse 100% naturale, posibilitatea de a petrece orice moment important al vieţii cat şi evenimente speciale.

O construcţie modernă, utilată cu cele mai noi echipamente de confort uman, Pensiunea Lidana este locul unde binefacerile naturii se îmbină armonios cu lucrul făcut de mana omului. Aici întampinăm clienţii cu vestita ospitalitate bucovineană ridicată la standarde europene.

Pensiunea Lidana oferă cazare în opt camere duble, două apartamente şi o mansardă cu opt locuri pentru grupuri de tineret. Camerele sunt spaţioase, decorate în culori calde, pastelate, dispun de băi proprii, balcoane şi terase proprii, telefon, Internet. Apartamentele sunt compuse din două camere spaţioase, băi proprii, terase proprii cu vedere spre împrejurimile minunate.

Restaurantul Lidana dispune de o capacitate de 50 locuri şi oferă un cadru amenajat în stil modern, unde se pot servi preparate tradiţionale bucovinene sau din bucătăria internaţională, gătite din produse ecologice alese cu mare grijă.

Crama Lidana este amenajată în stil medieval, are o capacitate de 30 locuri şi oferă pe langă preparatele culinare specifice zonei, şi cele mai alese vinuri din beciurile Moldovei.

Foişorul construit în apropierea pensiunii oferă posibilitatea de a organiza mese festive, întalniri de afaceri, team-buildinguri sau alte evenimente.

Grătarul amenajat în aer liber oferă cel mai gustos barbeque.

Pensiunea dispune de loc de joacă pentru copii, organizează jocuri de şah, remi, table, tenis de masă.

Sauna din incinta pensiunii oferă clienţilor posibilitatea de a se relaxa în mod natural şi sănătos.

Unitatea noastră turistică este un punct de atracţie pentru turiştii atraşi de bijuteriile arhitectonice culturale şi religioase din Bucovina, cat şi de mirificele meleaguri. Localizată în inima Bucovinei, Pensiunea Lidana organizează vizite la mănăstirile şi edificiile culturale şi religioase din Bucovina: Mănăstirile Voroneţ, Moldoviţa, Humor, Suceviţa, Arbore, Probota, Putna, Raşca, Codrul secular Slătioara, Muzeul Arta lemnului Câmpulung Moldovenesc, Muzeul internaţional al ouălor încondeiate din Moldoviţa, Muzeul etnografic din Rădăuţi, ceramica de la Marginea, Casa memorială Ciprian Porumbescu din Stupca, herghelia şi Rezervaţia naturală de la Lucina…

La Pensiunea Lidana oaspeţii sunt întampinaţi cu căldura şi ospitalitatea bucovineană, cu servicii turistice ireproşabile, de 4 stele. Ofertele noastre turistice sunt concepute la preţuri accesibile, într-o gama variată de servicii, pentru a satisface gustul fiecărui client.

Imagini

[flickr album=72157629958434570 num=12]

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.