Județul SUCEAVA

Învață!

Suceava în imagini

Bukowina Motor Club 2010

Data
Access
20 lei
Loc
Volovăț

În perioada 20-22 August 2010, în imediata apropiere a orașului Rădăuți, în incinta ștrandului din comuna Volovăț, cunoscut sub numele La Piticu, va avea loc a IV-a întrunire Bukowina Motor Club.

Ca și în ceilalți ani, Bukowina Motor Club își va primi oaspeții într-un cadru plăcut și curat, cu mâncăruri tradiționale bucovinene precum fasolea cu ciolan și ciorba rădăuțeană, murăturile specifice zonei Milișăuți-Bădeuți, dar și alte preparate pe gustul tuturor. Nu vor lipsi berea oferita de Ciuc, sponsorul oficial al evenimentului, vinurile Vinia și țuica.

Pasionații de motociclism se vor întrece într-o sumedenie de concursuri trăsnite iar cei mai îndemânatici vor fi premiați de sponsori și organizatori și vor putea participa la tradiționala paradă moto până la Pasul Palma – una din cele mai lungi parade de acest fel din România, ea măsurând aproape 80 km, efectuati în mare parte prin inima peisajului montan bucovinean. În program sunt cuprinse și numere de moto-stunt care vor avea loc în centrul orașului Rădăuți.

Serile vor fi condimentate de numere de striptease și concerte rock susținute de formațiile Odyssey, Bucovina, Opt Ș’un Sfert, Nothing About Yesterday (NAY) (Republica Moldova), Corbus Albus (Republica Moldova), precum și altele.

Prețul accesului la cea de-a patra întrunire Bukowina Motor Club este de 20 lei / persoana, pilotul motocicletei primind și tradiționalul ecuson brodat.

În buna tradiție a întrunirilor Bukowina Motor Club, rateurile și turarea în gol nejustificată a motocicletelor după ora 1:00 sunt interzise și pot fi sancționate cu excluderea elementelor perturbatoare din perimetrul întrunirii.

Evenimentul este organizat de Asociația Sportivă Bukowina Motor Club.


Fotografii

[flickr album=72157624796222094 num=143]

Poze realizate de ArTiStul.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.