Județul SUCEAVA

Fii unic!

Suceava în imagini

Dorna Art

Data
Loc
Vatra Dornei

În perioada 29-31 Iulie 2016, în grădina Cazinoului Vatra Dornei va avea loc festivalul de artă și cultură urbană intitulat Dorna Art.

Printre cele 16 trupe care vor avea concert la Dorna Art se numără Țapinarii, Funk’e Fetish, Sonic Distillery (vineri, 29 iulie), Natif, Theory of Mind, The Glass Fish (sâmbătă 30 iulie), Broken People și Paper Magik (duminică, 31 iulie).

Plus se întoarce la Vatra Dornei cu o proiecție de lumini pe clădirea Cazinoului, în seara de sâmbătă, 30 iulie. Statui vivante, expoziția de fotografie aviatică În zbor cu Focus Aviation și spectacolul de magie Cine e în joben sunt doar câteva dintre elementele care vor transforma Grădina Cazinoului într-un spațiu activ, cultural și de divertisment.

Comedia Usturoi, filmul românesc cu cele mai mari încasări la începutul anului, va avea o proiecție specială duminică, 31 iulie, în cadrul Dorna Art.

În timpul celor trei zile de festival, tinerii vor avea ocazia să participe la Atelierul de Pictură susținut de David Croitor, la Atelierul de Educație Juridică susținut de Cristi Danileț, la un atelier / spectacol de teatru senzorial labirint și la Atelierul de Creație Reborn Bicycles.

Pentru cei pasionați de sport nautic, Dorna Art pregătește un concurs de ștafetă – caiac, în timp ce iubitorii de adrenalină vor avea parte de distracție la coborârile cu tiroliana.

Street Food Festival vor veni la Dorna Art cu bucate alese și specialități culinare pentru toate gusturile, iar Vio Dragomir, unul dintre cei mai talentați barista din România, va răsfăța publicul prezent la eveniment, cu cele mai bune cafele și cocktailuri.

Festivalul Dorna Art este organizat de Asociația Redescoperă Vatra Dornei în colaborare cu Asociația Kilometrul 0 și este finanțat de Primăria Municipiului Vatra Dornei și Consiliul Județean Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.