Județul SUCEAVA

Muncește!

Suceava în imagini

Flori de pe Dorna

Data

În perioada 25-27 Iulie 2008, comuna Poiana Stampei va fi gazda primei ediţii a Festivalului Naţional Flori de pe Dorna.

Program

vineri, 25 Iulie 2008

  • orele 14:00–18:00
    înscrierea participanţilor la concursurile organizate în cadrul festivalului

sâmbătă, 26 Iulie 2008

Deschiderea oficială va fi precedată de o paradă a costumui popular, după care, se va da startul unui concurs de biciclete, la drumeţii pe traseul Teşna-Tătaru, precum şi la câteva partide de paintball, pe stadionul şcolii din Poiana Stampei.

  • orele 14:00–16:00
    concurs gastronomic, urmat de o vizită a participanţilor la Rezervaţia naturală Tinovul Mare, river rafting şi paintball

Ziua se va încheia cu un foc de tabără şi un spectacol folcloric.

duminică, 27 Iulie 2008

  • ora 12:15
    Slujbă de pomenire la Monumentul Eroilor. Festivitate de premiere (cea mai frumoasă grădină de legume, cel mai frumos balcon sau verandă cu flori, cel mai frumos aranjament floral).

Festivitate de premiere va fi urmată de un spectacol folcloric cu Ansamblul Poieniţa Poiana Stampei, Ansamblul Maramureşul Vişeul de Sus, Dumitru FĂRCAŞ cu taragotul de aur, Dorel ROHIAN la acordeon, dirijorul Ansamblului Mioriţa Cluj Napoca, soliştii vocali Ştefan DIACONIŢĂ (Iaşi), Liliana şi Pamfil ROATĂ (Vatra Dornei), Anuţa MOTOFELEA şi Nicolae CIOANCĂ (Bistriţa).

Seară, fiii satului sunt invitaţi la bal.

Organizatori

Primăria comunei Poiana Stampei, profesorii Corina CUBLEŞAN şi Dorina PAICU, notarul Niculina VASILUŢ (Asociaţia Culturală Roua cerului).

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.