Județul SUCEAVA

Împărtășește!

Suceava în imagini

Grigore Ilisei, 70

Data
Access
gratuit
Loc
Muzeul de Artă Ion Irimescu (Fălticeni)

Luni, 23 Septembrie 2013, începând cu ora 16:30, Muzeul de Artă Ion Irimescu Fălticeni te invită la ceremonia Grigore Ilisei, 70.

Evenimentul reprezintă un omagiu, pentru întreaga activitate, adus scriitorului ieşean cu origini sucevene Grigore Ilisei, la împliniriea venerabilei vârste de 70 de ani.

Cu această ocazie va avea loc lansarea volumului Divanul cu prieteni despre care Arhim. Timotei Aiaonei spunea următoarele: cartea aceasta este un semn de apreciere şi admiraţie pentru un om al valorilor şi faptelor bune, pentru un condeier care alucrat mereu sub aripa îngerului. O carte pentru un prieten, cu hrisoave dela prieteni care mai cred că lumea se poate schimba în bine. O carte în dar pentru omul care ştie să dăruiască altora.

Tot cu aceasta ocazie, sărbătoritului îi va fi dedicat un moment muzical susţinut de soprana Mihaela Grăjdeanu de la Opera Română din Iaşi şi doamna lect. univ. Doina Grigore la pian. Piesele interpretate reprezintă lieduri ale compozitorului ieşean Viorel Munteanu – dedicate scriitorului şi publicistului Grigore Ilisei.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.