Județul SUCEAVA

Informează-te!

Suceava în imagini

Marşul Factorilor Poştali

Data
Access
liberă

Sâmbătă, 13 Iunie 2009, începând cu ora 10:00, la Gura Humorului, va avea loc etapa naţională a Marşului Factorilor Poştali, competiţie sportivă ajunsă anul acesta la cea de-a 33-a ediţie.

Cei mai buni poştaşi mărşăluitori din ţară, 33 de fete şi 33 de băieţi, se vor întrece pe un traseu special amenajat, de la Mănăstirea Gura Humorului la principalul punct hotelier al oraşului, Hotelul Best Western. Fetele vor avea de parcurs un traseu de 3.000 metri, iar băieţii se vor întrece pe o distanţă de 7.000 metri. Cei 66 de poştaşi s-au calificat la etapa naţională a marşului după ce au trecut de fazele judeţene şi regionale ale competiţiei.

Câştigătorii primelor trei locuri la fete şi ai primelor cinci locuri la băieţi vor face parte din lotul care va reprezenta Poşta Română la Balcaniada Marşul Factorilor Poştali care va avea loc, în toamna acestui an, în Turcia. Poştaşii români au obţinut, de-a lungul timpului, rezultate notabile la Balcaniadă. Spre exemplu, la ediţia de anul trecut, Poşta Română a obţinut locurile I la individual fete şi băieţi, precum şi pe echipe fete, dar şi locul al III-lea la echipe băieţi.

Organizatori: Poşta Română şi Federaţia Sindicatelor din Poştă şi Comunicaţii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.