Județul SUCEAVA

Distrează-te!

Suceava în imagini

Şcoala de Iarnă a Educaţiei de Excelenţă

Data

În perioada 31 Ianuarie 2009 – 8 februarie 2009, la Gura Humorului va avea loc Şcoala de Iarnă a Educaţiei de Excelenţă.

De ce educaţie de excelenţă? E simplu, pentru că avem nevoie.

Trecem printr-o perioadă de criză şi resimţim o nevoie acută de educaţie de calitate, de dascăli de calitate, de tineri şi elevi formaţi în spiritul valorilor. Avem nevoie de o educaţie proiectată pe valori ca: încredere, onestitate, performanţă, inteligenţă socială, creativitate, implicare personală, transferabilitatea competenţelor, curajul acţiunii civice, forţa echipei.

Pentru că traim într-o lume care trece printr-o nouă paradigmă de dezvoltare. O lume globală, unde umanitatea va cunoaşte o îmbogăţire a nivelului informaţiei şi a accesului la noi mijloace de comunicare fără precedent în istorie. Educaţia trebuie să facă saltul în viitor pentru ca astăzi pregătim copiii pentru un viitor. Care viitor? Pregătim copii pentru slujbe care astăzi nu există. Care vor utiliza tehnologii care astăzi nu există. Pentru a rezolva probleme pe care astăzi nici nu le ştim ca fiind probleme încă.

Vrem să îţi oferim şansa să te implici în noul tip de educaţie care se prefigurează în noua eră pe care o va parcurge omenirea. Tu eşti cel mai aproape de ei, de elevi şi de studenţi. Tu eşti Profesorul, Învăţătorul şi Directorul de Şcoală cu litere mari. Pe tine te aşteptăm la cea mai minunată Şcoală de Iarnă, unde poţi să râzi, să te bucuri, să te pui în valoare, să trăieşti cu toate emoţiile, intelectul şi pasiunea care ard în tine. Vrem să vii, cu tine şcoala românească capătă un nou sens.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.