Județul SUCEAVA

Gândește!

Suceava în imagini

Siret

Suprafaţă administrativă: 43,4 kilometri pătrați.
Localităţi componente: Mănăstioara şi Pădureni.

Oraşul Siret este situat în extremitatea de nord a Podişului Moldovei, pe malul drept al râului Siret, reprezentând o poartă importantă de intrare în ţară dinspre Ucraina.

În oraşul Siret se poate vizita biserica de mare valoare arhitectonică Sfânta Treime din timpul domniei lui Petru I Muşat.


Informații oferite de Consiliul Județean Suceava.

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Comentarii (2)

  1. viorica gusbeth

    Comentariu ? Orasul meu drag , unde amintirile sant stocate , pe dealuri , in paduri , pe malurile raului siret , , pe strazi , in incinta liceului , acum scoala generala , si cate , cate amintiri , zac , acolo in aerul orasului . Uneori nostalgia re duce unde vrea ea , inapoi la anii de scoala , la vise , iubiri adolescentine , obiceiuri si cat de multe altele . Te salut , dragul meu oras natal , iti doresc prosperitate ! Anul 2011 va marca implinirea a 50 de ani de la terminarea liceului teoretic , promotia 1961. Dragii mei fosti colegi , n-ati vrea sa ne adunam si sa depanam amintirile acelor ani ?Daca cineva citeste aceste randuri si isi aduce aminte ca 1961 a fost anul in care a terminat liceul , sa discutam pentru intalnirea de 50 de ani . Adresa mea vioricagusbeth@yahoo.com

    Răspunde

  2. dani

    Oras minunat:D

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.