Județul SUCEAVA

Gândește!

Suceava în imagini

Penny Market Vatra Dornei

Program de funcționare

 • luni – sâmbătă / 8:00 – 21:00
 • duminică / 9:00 – 18:00

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Comentarii (3)

 1. Gina

  As fi devenit clientul dumneavoastra fidel,daca ati fi respectat ceea ce publicati ca promotii in revistele de prezentare.De ce prezentati promotii pe care nu le expuneti?Care e substratul?Clientii constata odata,de doua ori,apoi merg la alte magazine,care nu mint.
  Va rog sa va reconsiderati pozitia fata de reclamele mincinoase.
  Un client

  Răspunde

 2. Ionica c

  Sunt mai mult decat dezamagita,dupa ce ca am lasat o gramada de bani la acest magazin ,ieri am fost neplacut surprinsa sa constat ca am trimis fetita de 12ani sa cumpere ceva si unul dintre domnii aia super pregatiti care asigura „paza” a pus-o sa-i arate ce are in buzunar pe motiv ca a mai prins el hoti , specific fetita minora nu numai ca nu avea nimic ascuns era la raft deci nu trecuse de casa ,a fost speriata si jignita pentru ca a fost acuzata pe nedrept deci minor luat la rost fara un adult de fata sincer vad un mare abuz al d-lui fara dinti si cu fata de alcolist super batran ce voia poate sa o si pipaie miroase a pedofilie-instruiti-va angajatii

  Răspunde

 3. Dan Neagu

  Am fost aseara in magazinul Penny Market din orasul Vatra Dornei. era ora 20.37. Cand am intrat in parcare, am constatat cu surprindere ca toate locurile de parca pentru clienti , aproximativ 50 , erau ocupate , inclusiv cele rezervate persoanelor cu dizabilitati. Dupa cateva minute de asteptare am reusit sa-mi parchez masina dupa care am intrat in market. Dupa aspectul din parcare am crezut ca magazinul este arhi plin. Dar stupoare. In market erau doar 4 clienti printre rafturi. Am cerut la casele de marcaj o explicatie plauzibila a acestui frenomen dar din pacate mi s-a raspuns foarte nepoliticos ca nu este treaba lor . Astazi discutand cu prietenii am aflat ca locurile destinate cientilor acestui Market sunt mereu ocupate. Care ar fi explicatia si solutia acestui fenomen ?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.