Județul SUCEAVA

Gândește!

Suceava în imagini

Adăpostul este una dintre cele mai fundamentale necesități umane.

Data publicării
Categoria

Adăpostul este una dintre cele mai fundamentale necesităţi umane. Acesta ne oferă simţul siguranţei, este un loc în care putem obţine căldura de care avem nevoie, un loc în care putem să îmbătrânim împreună de cei iubiţi, un loc în care putem rămâne confortabili şi să ne bucurăm de viaţă în acelaşi timp.

Ploaia, ninsoarea, vântul şi alte condiţii meteo nu ne sunt străine, cu toate acestea, de cele mai multe ori nu avem nicio grijă când acestea se ivesc, din cauza faptului că ştim că avem un adăpost. Maşinile, umbrelele, casele şi cabanele oferă barieră celor care caută confortul adăpostului în timpuri de nevoie.

Scopul unui acoperiş

Când te gândeşti la o casă, care este prima imagine care-ţi trece prin minte? Ei bine, majoritatea dintre noi ne gândim la o structură completă cu uşi, pereţi, geamuri şi desigur un acoperis. Ce ar fi o casă fără acoperiş, în timp ce acesta joacă un rol foarte important? Cu toate acestea, nu trebuie să ai un acoperiş la casă doar pentru a o acoperi, ci ar trebui ca acesta să fie durabil şi puternic în aşa fel încât să reziste testului condiţiilor meteo.

Scopul acoperişului este să protejeze întreaga structură incluzând conţinutul său împotriva tuturor factorilor de mediu. Fără un acoperis, locuitorii unei locuinţe vor fi complet expuşi la mediul înconjurător, devenind vulnerabili la boli şi nu cred că trebuie să menţionez că locuinţa este în pericol fără un acoperiş.

TIMPUL arată CALITATEA acoperişului

Rezultatele bune sunt obţinute de mâini bune. Rufster îţi oferă tot ce ai nevoie pentru acoperişul tău, oferindu-ţi serviciile şi produsele ce îţi îndeplinesc toate aşteptările, indiferent că e vorba de renovarea casei tale, o reparaţie sau o nouă construcţie. Măiestria este îmbinată cu produse de calitate şi un serviciu de clienţi exemplar. Nu îţi baza selecţia pe cel mai ieftin furnizor, fiindcă tu ai nevoie de calitate.
Cei de la Rufster au lansat o campanie de informare cu numele „TIMPUL arată CALITATEA acoperişului”, o campanie realizată special pentru a scoate în evidenţă calitatea produselor oferite de aceştia în faţa clienţilor. Campania este susţinută de distribuitorii Rufster prin practicarea unor politici transparente faţă de client în ce priveşte consilierea, ofertarea şi comercializarea produselor originale Rufster.
Mai jos vă prezint o serie de avantaje scoase în evidenţă de Rufster prin intermediul campaniei de promovare „TIMPUL arată CALITATEA acoperişului”.

Comenzi din acelaşi lot
Acoperirea casei este o investiţie serioasă, pentru orice nivel de buget. Îţi doreşti ca acoperişul să-ţi încoroneze locuinţa şi să te mândreşti cu o casă frumoasă care se distinge de la distanţă.
La Rufster comenzile sunt realizate din aceleaşi loturi de materie primă, atât învelitoarea cât şi accesoriile având aceleaşi proprietăţi fizice.
Pe lângă faptul că acest lucru garantează 100% ca toate elementele sistemului de învelitoare Rufster vor avea aceeaşi grosime şi finisaj, realizarea comenzilor din aceleaşi loturi de materie primă înseamnă că întreaga învelitoare va avea aceeaşi culoare (nuanţă, intensitate).
În acest mod se evită diferenţele de nuanţă ale învelitorii, aspect ce ar putea strica imaginea acoperişului!

Declaraţie de Origine
Cum poţi fi sigur de calitatea învelitorilor Rufster?
Rufster este singurul producător din România care atesta în scris provenienţa materiei prime! Pentru fiecare comandă se eliberează o Declaraţie de Origine care prezintă trasabilitatea produselor, la materia primă.
Acest document este menit să vă prezinte trasabilitatea învelitorii dumneavoastră Rufster, de la rulorul din care a fost creată învelitoarea până la factura fiscală.
Produse originale
Rufster marchează fiecare comandă cu caracteristicile produsului, astfel tu nu trebuie decât să citeşti pe spatele oricărei coli din palet şi să verifici ca ceea ce este facturat să corespundă.
Nimic mai simplu, verifică pentru a şti ce cumperi !
Produsele originale Rufster au întotdeauna tipărite pe spatele colilor următoarele informaţii:
– data fabricaţiei;
– tipul învelitorii;
– grosimea tablei;
– culoarea învelitorii;
– cantitatea de zinc;
– numărul de lot.

Transparenţă totală
Suntem cât se poate de transparenţi în ceea ce priveşte produsele noastre. Rufster oferă clienţilor serviciul de testare a calităţii materiei prime şi, totodată, posibilitatea de a asista la procesul de producţie a comenzii lor.
Vă aşteptăm oricând la Unitatea de Producţie pentru a vă face un tur al fabricii şi să vă testăm cu aparate profesionale cele mai importante proprietăţi ale materiei prime:
– grosimea tablei;
– cantitatea stratului de zinc;
– grosimea stratului de finisaj;
– rezistenţa la decolorare a culorii;
– elasticitatea peliculei de vopsea;
Suntem sinceri şi deschişi în relaţia cu clienţii şi muncim pentru a câştiga încrederea acestora.
Fii un client informat !

Ştii care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie să le urmezi la achiziţia unui acoperiş? Ce trebuie să întrebi şi ce trebuie să te asiguri că primeşti?
Rufster îţi vine în ajutor cu sfaturi pentru ca tu să evaluezi cât mai bine orice ofertă primeşti.
Ce vei spune peste 40 de ani ?
Faceţi acum o alegere inteligentă şi veţi beneficia de ea toată viaţa.
Un client informat nu pierde bani !
Dacă doriţi să vă acoperiţi casa sau aţi decis să investiţi într-un acoperiş nou, urmaţi sfaturile noastre şi luaţi cea mai bună decizie.
Pentru a afla mai multe despre cele spuse mai sus de către cei de la Rufster, nu trebuie decât să le accesaţi website-ul: www.rufster.ro

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.