Județul SUCEAVA

Fii unic!

Suceava în imagini

Cum să îți ajustezi strategia de Blackjack la turnee

Data publicării
Categoria

Jocul de Blackjack este pasiunea numărul 1 pentru tine și vrei să îți dovedești și ție că ești suficient de bun la acest joc încât poți să stabilești un nivel de trai doar jucând Blackjack?
Păi acum ai șansa să mai înveți câteva trucuri pe care să le aplici în sesiunile de joc pe care le preferi. În articolul de astăzi ne-am propus să dezbatem un subiect destul de frecvent abordat în comunitățile celor care iubesc jocurile de cazino. Este vorba despre cum să ajustezi o strategie de Blackjack astfel încât să fie cât mai potrivită pentru un joc profitabil și să nu cumva să ratezi vreo șansă la o mână câștigătoare. Citește până la sfârșit!

Nu concurezi împotriva dealerului
Înainte să trecem mai departe și să vorbim despre strategie și cum ar putea fi aceasta aplicată cel mai bine la jocul de Blackjack, trebuie să stabilim și ce înseamnă participarea la un astfel de turneu. Aici nu vorbim despre pacanele gratis EGT ci despre Blackjack, un joc unde cu puțin efort, ai putea să câștigi mai mulți bani decât la majoritatea jocurilor de noroc populare. Deci, pentru puțin context, un turneu de Blackjack nu funcționează ca unul de Poker. Aici lucrurile sunt ceva mai simple, iar jucătorii nu sunt nevoiți să petreacă zeci de ore la masa de joc. Dacă la un turneu de Blackjack s-au înscris 100 de participanți, aceștia vor participa în același timp la turneu, având fiecare un număr egal de chips-uri.

Turneul este stabilit în prealabil la un număr fix de runde ce vor fi jucate. Prin urmare, dacă jucătorii au fiecare câte $50.000, iar turneul se joacă pe 30 de runde, aceștia trebuie să folosească banii pentru a ajunge la sfârșitul celor 30 de runde cu cât mai multe chipsuri. Cine are cei mai mulți bani după cele 30 de runde este declarat câștigătorul turneului. Evident, regulile sunt descrise la mod general, iar turneele pot să difere de la un furnizor la altul. Tu trebuie să fii pregătit pentru orice regulament și condiții impuse de organizator. Dacă ai fost atent până aici ai observat probabil că am precizat un lucru foarte important. Că la un turneu de Blackjack participă alți jucători.

Iar acești jucători sunt cei pe care va trebui să stai cu ochii pe tot parcursul turneului și nu pe dealer. Precizăm aceste lucruri deoarece majoritatea celor care pierd bani la Blackjack sau joacă Blackjack în general au impresia că sunt mereu împotriva dealerului când defapt acesta se află la masa de joc doar pentru ca tu să poți să te joci ceea ce îți place. Deci nu pe dealer trebuie să te concentrezi pe parcursul turneului ci pe progresul celorlalți jucători.

Ține evidența adversarilor
Iar prin evidența adversarilor vrem să vorbim despre care ar putea fi cele mai bune practici din timpul unui turneu de Blackjack care te vor face să iei decizii bazate pe situația adversarilor tăi. Pentru că de ce să depui un efort foarte mare dacă avantajul pe care îl ai față de ceilalți este unul foarte mare? Există jucători foarte buni care au pierdut turnee de Blackjack doar pentru că s-au lăsat duși de val într-un context în care adversarii lor nu se aflau într-un moment foarte bun, dar lipsa de atenție a făcut diferența. Deci, trebuie în primul rând să fii pregătit să îți urmărești adversarii îndeaproape pentru a nu rata niciun indiciu referitor la strategia acestora.

Nu strică nici să arunci o privire la câți bani are fiecare jucători. Așa îți vei da seama câte mâini trebuie să recuperezi sau câte mâini îți permiți să riști. O metodă foarte bună prin care poți pune niște presiune pe adversarii de la turneele de Blackjack este să câștigi rapid o mână cu un pariu foarte mare. Asta te va duce direct în avantaj, iar adversarii tăi vor avea deja o presiune pe umeri pe care trebuie să o gestioneze foarte bine pentru a nu le fi afectată concentrarea. Dacă dintr-un total de $50.000, tu pariezi $10.000 la prima mână și reușești să câștigi, probabil ai deja cam 10 runde avantaj, iar ceilalți jucători știu acest lucru.

O altă metodă foarte bună este de a continua să joci precaut, dar suficient de calm încât să păstrezi avantajul pe care l-ai dobândit. Nu te îmbăta cu apă rece și nu risca un alt pariu de genul acesta. Cel mai bine este să plasezi mize mici pentru a continua să rămâi în top.

Concluzie
Dacă nu ai mai participat niciodată la un turneu de Blackjack te sfătuim să o faci cât mai repede. Dacă ești pasionat de Blackjack va fi o lecție de eficiență pentru tine și pentru abilitățile tale de jucător. Înveți foarte multe atunci când vezi alte stiluri de joc, când ești presat de timp și când concurezi cu alți jucători buni.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.