Județul SUCEAVA

Informează-te!

Suceava în imagini

Magazin online piese auto Ford | Catalog.AltgradAuto.ro, certifcat Ford Partner !

Data publicării
Categoria

Catalog.AltgradAuto.ro a reusit să introducă pe piaţa de piese auto Ford, mediul online din România una dintre cele mai eficiente platforme de identificare a piese Ford.

Deoarece reprezentanţii Ford sunt extrem de pretenţiosi atunci când vine vorba să-şi aleagă cine să le devină sau nu parteneri, tratativele dintre firma românească Altgradauto.ro si dealerul Ford au durat 1 an de zile pentru a putea comercializa si oferi suport tehnic.

Enumeram din avantajele platformei online : acces la baza de date cu piese originale Ford, filtre, distributii originale Ford, pachete amortizoare Ford MotorCraft, pachete ambreiaje cu rulment Ford Motorcraft, jante aliaj originale Ford, jante tabla, senzori, piese Ford care vin numai pe original.

Pozele sunt reale in format HD, aplicatie mobile friendly, confirmare comanda sau livrare prin sms automat, Stocurile pot fi urmarite in timp real online, promotii la piesele originale Ford prin reteaua Ford Romania, De asemenea se poate accesa stocurile si altor depozite de Ford pentru aprovizionarea in cel mai scurt timp si livrare catre client.Este un pas important spre dezvoltarea comerţului online de piese auto Ford din România. Magazinul nostru a luat nastere din insasi pasiunea de Ford in anul 2008, toti angajatii firmei sunt posesori de masini adresate strict unei clientele cunoscatoare, Fiesta St 150, Focus St 170, Mondeo ST220. Consideram ca ne facem treaba mai bine decat restul tocmai datorita pasiunii si devotamentului de care dam dovada, iubim marca Ford, iubim traditia Ford, iubim tot ce inseamna piese auto Ford si apreciem calitatea si eforturile deosebite ale echipei de productie si dezvoltare Ford in vederea ridicarii standardelor la nivel superior, mai mult decat premium, maximul de calitate posibil. Listarea produselor cu detalii si poze HD sau facut manual pe baza programului Ford Microcat .Cu această certificare încercăm să schimbăm percepţia oamenilor asupra seriozităţii si corectitudinii celor care activează în acest domeniu. Identificarea pieselor auto Ford într-un mod rapid, dar şi corect,este esenţială în îmbunătăţirea relaţiei cu clientul, iar cu ajutorul acestei baze de date, specialiştii Catalog.AltgradAuto.ro identifică mult mai uşor si mai sigur piesa de schimb de care are nevoie clientul.


Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.