Județul SUCEAVA

Exprimă-te!

Suceava în imagini

Mobiler personalizat la comandă sau mobilă de serie

Data publicării
Categoria

În ultimii zece ani, mobilierul la comandă a devenit din ce în ce mai popular din mai multe motive. Mulți cumpărători de mobilă încep să înțeleagă beneficiile alegerii unei versiuni personalizate în detrimentul bucăților de mobilier standard.

Mobilierul este adaptat in functie de necesitatile tale

Unul dintre avantajele principale ale alegerii unei piese de mobilier la comanda versus o bucata de mobilier generica, vanduta cu amanuntul, este faptul ca este construita conform specificatiilor tale exacte. Adesea, atunci cand achizitionezi mobilier standard, esti constrans de dimensiunea si de forma piesei respective. Acest lucru poate provoca probleme, de exemplu, in cazul unei camere mici o piesa de mobilier prea mare nu este potrivita iar in cazul unei camere mari, o alta piesa de mobilier standard ar putea sa para prea mica.

Prin alegerea unei piese de mobilier la comanda, designerul poate masura camera ta si poate proiecta ceva care sa se potriveasca perfect. Gandeste-te la acest proiectant ca la un arhitect. Un arhitect proiecteaza o cladire pentru a se incadra perfect in imprejurimile sale. Specialistul tau poate face acelasi lucru si cu mobilierul.

Durabilitate mai mare si un design mult mai flexibil

Un alt avantaj deosebit este longevitatea oferita de o bucata particulara de mobilier. Adesea, mobila cumparata din magazin este la un standard mai mic, decat o piesa de mobila realizata pe baza de comanda. Acest lucru se datoareaza faptului ca se fac compromisuri la aproape fiecare etapa a productiei, pentru a se mentine costuri cat mai reduse, iar pretul sa fie unul cat mai atractiv.
Intre timp, cumparatorii de mobilier personalizat pretuiesc produsele de calitate, deci nu sunt la fel de ingrijorati de pret. In cazul in care exista constrangeri de pret, poti fi sigur ca unei piese personalizate i se vor face modificari, taieturi numai acolo unde este necesar. De exemplu, daca ai nevoie de o piesa de mobilier care va fi utilizata in mod regulat, poti cere designerului sa se asigure ca foloseste doar materiale de calitate. Proiectul poate fi pastrat in buget, facand proiectarea una functionala, mai degraba, decat sa se cheltuiasca fonduri pe parti inutile ornamentale.
Pe de alta parte, un magazin cu mobilier standard nu ofera aceasta flexibilitate. Prin urmare, achizitionarea unei piese de mobilier la comanda te poate asigura ca detii o piesa care va rezista testului timpului datorita flexibilitatii disponibile in procesul de proiectare.

Control asupra pretului
In timp ce mobilierul personalizat este adesea vazut ca o alegere costisitoare, acesta ofera de fapt valoarea reala a pieselor de mobilier. Pe de alta parte, mobila la comanda iti permite sa specifici bugetul de care dispui si ce functii vrei sa indeplineasca. Prin urmare, poti obtine mobila perfecta la un pret care iti convine. Daca esti in cautare de mobila Suceava la comanda, recomandarea este CORAMI MOB, un producator care iti va crea produse de inalta calitate la costuri rezonabile.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.