Județul SUCEAVA

Votează!

Suceava în imagini

Cabaretul cuvintelor

Data
Loc
Rădăuți

Marți, 26 Noiembrie 2013, începând cu ora 18:00, Casa de Cultură Rădăuți te invită la spectacolul Cabaretul cuvintelor de Matei Vişniec.

Regia: Alexandru Nagy. Scenografia: Ioana Pashca.

În distribuție: Aida Avieriţei, Octavian Costin, Ştefan Pavel şi Ionuţ Niculae.

O călătorie subiectivă într-un dicţionar interior, într-o lume în care cuvintele sunt vii, au o viaţă personală, se distrează, se joacă, se revoltă, se iubesc, se supără unele pe altele şi se împacă. Un spectacol inedit în care primează calitatea şi care aduce din nou în faţa publicului rădăuţean opera distinsului dramaturg Matei Visniec.

Proaspat absolvent al masteratului de regie al East 15 Acting School de la Londra, Alexandru Nagy a montat două spectacole în capitala Marii Britanii: Sexul femeii ca un câmp de luptă în războiul din Bosnia de Matei Vişniec la ICR Londra şi Al optulea continent de Anthony Clark la Teatrul Tristan Bates, iar acum revine pe scena românească, de data asta cu spectacolul Cabaretul cuvintelor de Matei Vişniec.

La ce bun să mai povesteşti poveşti, când fiecare cuvânt este o poveste, dacă fiecare cuvânt este o poveste şi fiecare întâlnire dintre două cuvinte este o poveste nouă, înseamnă că atunci când se întâlnesc două cuvinte, se întâlnesc trei poveşti. Da, trei poveşti se întâlnesc de fiecare dată când se întâlnesc două cuvinte. Trei poveşti frumoase, nespuse, NOI, se întâlnesc şi se povestesc între ele cand se întâlnesc două cuvinte. (Matei Vişniec)

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.