Județul SUCEAVA

Vinde!

Suceava în imagini

Edelweiss Night Run

Data
Loc
Câmpulung Moldovenesc

Sâmbătă, 14 Mai 2016, începând cu ora 17:00, la Câmpulung Moldovenesc va avea loc competiția intitulată Edelweiss Night Run.

Evenimentul constituie o premieră atât pentru județul Suceava, cât și pentru întreaga regiune a Moldovei. Sub titulatura Edelweiss Night Run, ea completează calendarul competițional național nocturn, alături de Parângul Night Challenge și Postăvaru Night.

Există două trasee destinate adulților, o tură lungă de 18 kilometri (1.100 metri diferență de nivel) recomandată alergătorilor cu experiență și o tură scurtă, de zece kilometri (560 metri diferență de nivel), la îndemâna oricărei persoane cu pregătire fizică bună. Ambele trasee urmăresc culmile dealurilor Runc și Bodea și au plecarea și sosirea în fața clădirii Primăriei Câmpulung Moldovenesc.

Manifestarea va debuta la ora 19:00, cu o cursă a copiilor, cel mai mic participant înscris având vârsta de cinci ani.

Premierea va avea loc sub lumina lunii, lângă statuia domnitorului Dragoș Vodă.

Concursul este organizat de Asociația Lacertae Virides, organizație non-profit care activează în domeniul sporturilor montane, în parteneriat cu Edelweiss Outdoor Team, echipă profesionistă de alpiniști, alergători, parapantiști și cicliști.

Cei interesați să participe la o competiție care le va purta pașii prin subunitățile masivului Rarău, cu vedere către Pietrele Doamnei scăldate de razele lunii și panoramă asupra depresiunii Câmpulungului se pot înscrie la fața locului, sâmbătă, între orele 17:00 – 18:30.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.