Județul SUCEAVA

Vinde!

Suceava în imagini

Ospăț în Bucovina

Data
Access
50 lei
Loc
Mitocu Dragomirnei

Duminică, 26 mai 2019, începând cu ora 15:00 Grupul de inițiativă Fundația Comunitară Bucovina în parteneriat cu Equestrian Dreams – Mitocu Dragomirnei, organizează un brunch tradițional, sub numele de Ospăț în Bucovina.

Evenimentul este dedicat petrecerii timpului liber într-un mod inedit, având drept fundament sprijinirea proiectului „Ajută un copil să meargă la școală”. Acest proiect își propune să susțină 10 tineri cu rezultate școlare remarcabile să își depășească condiția modestă de acasă și să cucerească lumea.

Evenimentul Ospăț în Bucovina este propunerea membrilor fundației de a petrece timpul liber în cel mai plăcut mod. Participanții vor avea la dispoziție preparate tradițional bucovinene, vin bun-bunuț, bere locală și suc de mere pentru copii. Iar pentru a asigura divertismentul părinților și pentru a contura cât mai puternic planul de petrecere calitativă a timpului liber, în cadrul evenimentelor vor fi ateliere creative de pictură și jocuri pentru pici. Muzica bună nu va lipsi din peisaj, astfel încât participanții vor avea parte de momente muzicale.

Intrarea la eveniment este asigurată de plata unei donații minime în valoare de 50 de lei pentru un adult și un copil cu vârsta de 10 ani. Pentru copii cu vârsta peste 10 ani, însoțiți de un părinte, se adaugă 10 lei la donația minimă.

Ospăț în Bucovina este organizat cu sprijinul necontenit al Băcăniei Boierești, Tudia Lactate, Saveurs, EveryDay Cookies&Sweets si Bermas Suceava

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.