Județul SUCEAVA

Fii unic!

Suceava în imagini

3 Motive pentru care oamenii pariază la fotbal

Data publicării
Categoria

Te-ai întrebat vreodată de ce majoritatea gamblerilor aleg să parieze la fotbal? De ce este chiar fotbalul cel mai popular dintre toate și de ce este și totuși un sport care îți oferă destul de multe șanse de reușită? Pentru a face distincția mai ușor între sporturi, motive și eficiența de care fotbalul dă dovadă, vom analiza astăzi câteva motive pentru care oamenii decid să parieze la fotbal. Poate fi vorba de avantajele din cazino, de faptul că fotbalul este mai ușor de asimilat în România sau pur și simplu pentru că este mai ușor să te uiți la fotbal pentru că asta este la televizor? Aflăm împreună chiar acum!

Beneficiezi de pronosticuri de la profesioniști
Nu vom spune că acestea sunt 100% motivele pentru care oamenii aleg fotbalul, dar cu siguranță cântăresc extrem de mult atunci când un jucător își alege un sport pe care să îl urmărească. Atunci când intri pe Betano pariuri, când deschizi televizorul sau pur și simplu navighezi prin oferta de pariuri a unei agenții, te vei lovi de cele mai multe ori de fotbal. Primul motiv pe care oamenii îl au și care îi duce spre a alege fotbalul ca și sport principal pentru pariuri este că foarte multe discuții din televiziunea românească sunt orientate spre fotbal. Mereu după fiecare meci se fac analize, există programe speciale care se ocupă strict de acest lucru și sunt chiar și emisiuni unde anumiți analiști încearcă să ofere tot felul de pronosticuri argumentate.

Deci din acest punct de vedere și pentru că nu există un astfel de regim pentru baschet, de exemplu, oamenii ar fi mult mai înclinați spre a alege să parieze mai mult pe fotbal. Numărul de factori informaționali oferiți pe platformele de pariere este foarte satisfăcător când vine vorba de fotbal. Vei vedea frecvent cum fiecare pronostic sau eveniment important are mereu cote adiționale, cote promoționale sau cel puțin un tabel adițional cu informații despre echipe și jucători ce pot fi folosite pentru a alege cota corectă. Și pentru că sunt foarte mulți profesioniști peste tot care te ajută să iei decizii corecte, asta face ca fotbalul să aibă succes.

Poți avea parte de multe bonusuri
Bonusurile sunt și ele o componentă destul de importantă când vine vorba de pariurile plasate pe fotbal. Dacă până acum bonusurile oferite în online erau valabile pentru servicii de cazino online și nu de pariuri sportive, acum agenții au început să exploreze și această latură oferind bonusuri substanțiale și avantajoase chiar și pentru cei care nu au o plăcere foarte mare pentru cazinouri, dar sunt mereu implicați în pariuri sportive. Un astfel de bonus poate fi în primul rând cel clasic, oferit tuturor jucătorilor care se alătură pentru prima dată unui cazino online înregistrând un cont individual și apoi confirmând datele personale.

Sfatul echipei noastre în ceea ce privește revendicarea și mai ales găsirea acestor bonusuri dedicate pentru pariuri sportive este să alegeți mereu agențiile și cazinourile online care oferă o gamă cât mai variată de servicii de gambling. Pentru că aceștia își doresc să atragă cât mai mulți jucători și prin urmare vor face tot posibilul pentru a-i aduce online și pe iubitorii de cazino, păcănele sau jocuri de masă, dar și pe cei care sunt interesați mereu de pariuri sportive în mod exclusiv. Deci vei primi bonusuri de bun venit.

O altă categorie de bonusuri care este foarte populară în rândul operatorilor ce vor să ofere servicii de calitate este cel de cashback. Adică posibilitatea ca un jucător să își primească banii înapoi, imediat după ce acesta a pierdut un pariu. Dacă de exemplu cashback-ul este de 20 RON, iar biletul pierdut de către un jucător era de 20 RON, acesta își va primi banii înapoi. Practic, a pariat gratuit.

Găsești mereu ceva pe care să pariezi
Dacă există un lucru care îți este mereu garantat la pariurile sportive, acela este că vei găsi mereu ce să pariezi atunci când alegi fotbalul ca și sport principal. Chiar dacă îți place să pariezi live sau pre-meci, fotbalul este mereu un sport pe care te vei putea baza, indiferent de zi, oră, minut sau perioada a anului. Motivul pentru care fotbalul oferă atât de multe evenimente are legătură cu faptul că sportul este răspândit foarte mult la nivel internațional și există campionate, ligi și concursuri de fotbal organizate pe toate continentele.

Chiar și în momentele de pauză, cu sărbători sau chiar dezastre naturale, tot vei găsi o ligă de fotbal pe undeva prin Africa, pentru a nu te opri din analiză și pentru a cotinua să plasezi bilete de pariuri pentru a rămâne activ și a nu pierde din tact.

Concluzie
Acestea fiind spune, cele mai multe motive pentru care jucătorii aleg să parieze la fotbal este pentru confort, pentru numărul de informații disponibile, dar și pentru că în ciuda a ce ar spune oricine, fotbalul este cel mai popular sport din lume.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.